Kesätapahtumia 2017 Sommarevenemanger

Pe 23.6. VIIKINKILAIVALLA GUMNÄSIN JUHANNUSJUHLILLA. Laiva lähtee Tammisaaren laitureilta Gumnäsiin Pohjanpitäjänlahdelle, jossa Pohjan kyläyhdistyksen juhannusjuhlat. Illan mittaan laiva tekee risteilyjä Pohjanpitäjänlahdella. Järj. Pro Billnäs.

Fre 23.6. VIKINGASEGLINGAR VID GUMNÄS MIDSOMMARFEST. Start från Ekenäs broar till Gumnäs i Pojoviken. Korta segelturer i Pojoviken under kvällen. Arr. Pro Billnäs rf.

Pe 23.6. JUHANNUSTANSSIT GUMNÄSISSÄ klo 18 – 01, Pohja. Tanssiorkesteri Ristos, juhannuskokko, vierasvenelaituri, A-oikeudet. Sisäänpääsymaksu 10 e. Järj. Pohjan kirkonkylän kyläyhdistys rf.

Fre 23.5. MIDSOMMARDANS I GUMNÄS kl. 18–01, Pojo. Dansband Ristos, midsommarbrasa, gästbrygga, A-rättigheter. Inträde 10 e. Arr. Pojo Kyrkoby byförening rf.

Ke 28.6. NÄYTTELYN AVAJAISET klo. 18.00, Ruukintie 8, Billnäs. Tervetuloa! Billnäs ja itsenäinen Suomi – 100 vuotta yhteistä historiaa esittelevä näyttely Billnäsin ruukissa 29.6. – 6.8.2017, avoinna ke – su klo 11 – 17. Seuraa tiedotusta ilmaisista opastuksista yhdistyksen kotisivuilla. Järj. Pro Billnäs ry. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Ons 28.6. VERNISSAGE FÖR UTSTÄLLNINGEN kl. 18.00, Ruukintie 8, Billnäs. Välkommen! Billnäs och sjlvständig Finland – utställning om gemensamma historia i Billnäs bruk, öppen 29.6. – 6.8.2017, ons – sö kl. 11 – 17. Mera information om gratis guidningar på förenings websida. Arr. Pro Billnäs rf. Fri inträde.

To- Su 6.-9.7. BILLNÄSIN ANTIIKKI- JA PERINNEPÄIVÄT klo 10-17, Billnäsin ratsastuskeskus & kylän raitit. Paikalle saapuu yli sata kauppiasta ympäri Suomen. Tapahtumaan on yleisölle vapaa pääsy. Lisätietoja: http://www.billnasantiikkipaivat.fi

To-Sö 6.-9.7. BILLNÄS TRADITIONS OCH ANTIKDAGAR kl. 10-17, Billnäs ridcentrum. Över hundra säljare från hela Finland. Gratis inträde. Mera info http://www.billnasantiikkipaivat.fi.

La 5.8. klo 10-17 KARIS SUOMEN PARIS – AVOIMET OVET KARJAALLA JA BILLNÄSISSÄ. Kymmenet kodit, myytävät talot ja julkiset kohteet avaavat ovensa vierailijoille. Kauniit vanhat talot ja huvilat sekä kesäisen vehreät puutarhat kutsuvat tutustumaan Länsi-Uusimaahan ja sen omintakeiseen asumiseen. Haluatko ilmoittaa oman talosi mukaan? Entä mitä sinä, yhdistyksesi tai ravintolasi voisi tarjota tapahtumaan? Ota yhteyttä: info@karisonsuomenparis.net.  Järj. Karis Suomen Paris -työryhmä.

Lö 5.8. KARIS SUOMEN PARIS – ÖPPNA DÖRRAR I KARIS OCH BILLNÄS. Tiotals hem och några offentliga byggnader öppnar sina dörrar för intresserade besökare. Bekanta dig med Västra Nylands egenartade byggnadskultur bestående av vackra gamla hus och villor och somriga lummiga trädgårdar. Vill du anmäla ditt hus med? Har Du, Din förening eller Din restaurang något intressant att erbjuda? Tveka inte att ta kontakt: info@karisonsuomenparis.net. Arr. Karis Suomen Paris -arbetsgrupp.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s