April Soul 3 – 8.4.2017 Fiskars

April soul3_mainos_media_84x50

April Soul 3 Fiskarsissa lauantaina 8.4.2017

Soul-orkesteri Billnäs Music Factory järjestää kolmatta kertaa April Soul-tapahtuman. April Soul 3:een saapuu bändin vieraaksi kaksi upeaa artistia eli Ida Elina sekä Laura Airaksinen. Illan päättää ensi syksynä 10 vuotta täyttävä Billnäs Music Factory usean solistin voimin uudistetulla ohjelmistollaan! Tämä peräti 15-henkinen soul-orkesteri saa takuulla yleisön lanteet keinumaan ja tanssilattian täyttymään. Luvassa on niin klassikoita, kuin uudempiakin soul-musiikin helmiä. Lisätietoa: https://www.facebook.com/Billnäs-Music-Factory-282485231774889/

 

April Soul 3 i Fiskars lördagen den 8 april 2017

Soulorkestern Billnäs Music Factory ordnar April Soul för tredje gången. April Soul 3 gästas av två fina artister Ida Elina och Laura Airaksinen. Billnäs Music Factory som fyller 10 år nästa höst avslutar kvällen med en förnyad repertoar! Denna 15-mannaband med flera solister får dansgolvet att gunga i takt med soulklassiker och nyare soulmusikens pärlor. Mera info: https://www.facebook.com/Billnäs-Music-Factory-282485231774889/

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s