Mielenilmaus lähikoulujen puolesta 23.4.2016

Demonstration för barnens framtid i Raseborg 23.4.

Är Raseborg verkligen den barnvänliga stad man utger sig från att vara? Man håller på och skär ner servicen för barnen, hela Raseborgs närskolnät håller på att skrotas. Tillsammans kan vi nu visa att vi inte går med på detta! Kom med och demonstrera för barnens framtid lördagen 23.4 kl. 11 på Ekenäs torg. På torget ordnas program. Barn och vuxna – alla med! Ta med egna plakat.

Busstransport till demonstrationen för barnens framtid i Raseborg lördagen 23.4.

Det finns möjlighet att åka med buss till demonstrationen för barnens framtid i Raseborg! Bussen startar från Fiskars (parkeringsplatsen) kl. 10 och därefter går rutten till Klinkbacka skola – Billnäs skola – Karis busstation – ABC Karis – Ekenäs torg. Returen sker efter demonstrationen, ca. kl. 13. Anmäl dig till mariwest@abo.fi senast på fredagen om du vill åka med bussen.

Alla med!

Mielenilmaus Raaseporin lasten tulevaisuuden puolesta 23.4.

Onko Raasepori todellakin se lapsiystävällinen kunta jona se esittäytyy? Lasten tarvisemia palveluja ajetaan alas, koko Raaseporin lähikouluverkkoa ollaan rikkomassa. Nyt voimme yhdessä näyttää, että sellainen peli ei vetele! Tule mukaan ja osoita mieltäsi lasten tulevaisuuden puolesta lauantaina 23.4. kl. 11 Tammisaaren torilla. Torille järjestetään tunnelmaa nostattavaa ohjelmaa. Lapset ja aikuiset – kaikki mukaan! Ota mukaan oma plakaatti.

Linja-autokuljetus lauantain 23.4 mielenilmaukseen Raaseporin lasten tulevaisuuden puolesta

Järjestämme linja-autokuljetuksen lauantain mielenilmaukseen. Bussi lähtee Fiskarsista (parkkipaikalta) klo. 10 ja pysähtyy sen jälkeen seuraavilla paikoilla: Klinkbacka – Billnäs skola – Karjaan linja-autoasema – ABC, Karjaa – Tammisaaren tori. Mielenilmauksen jälkeen, noin klo 13, pääsee samaa reittiä takaisin. Ilmoittaudu viimeistään perjantaina mariwest@abo.fi jos tulet linja-auton kyydissä.

Kaikki mukaan!

Mukana järjestelyissä mm. Pro Billnäs ry/rf

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s