Lullulan ja Raaseporin Luonto ja Ympäristö ry:n yhteinen lintukuva-ilta 23.2. klo 18

Tervetuloa Lullulan ja Raaseporin Luonto ja Ympäristö ry:n yhteiseen lintukuva-iltaan, jossa mestarikuvaaja Nils ”Boijen” Sundberg esittelee kuviaan ja kertoo samalla kuvaustyöskentelystään lintujen parissa, niin pihapiirissä kuin saaristossakin. Tapahtuma on Påminnen laskettelukeskuksen kahviossa (os Brunkomin Rantatie 1, Åminnefors) maanantaina 23.2 klo 18 alkaen! Lisätietoja voi kysellä Mikael Rannalta, 040 861 4668

Välkommen till Lullulas och Raseborgs Natur och Miljö rf:s gemensamma fågelbilds-afton, där mästerfotograf Nils ”Boijen” Sundberg presenterar sina bilder samt berättar om sitt fotograferingsarbete bland fåglarna såväl hemma på gårdsplanen som ute i skärgården. Händelsen är i Påminne Skidcenters kafeteria (adr Brunkom strandväg 1, Åminnefors) måndagen den 23.2 kl 18! Mera information ger Mikael Ranta, 040 861 4668

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s